Jongleren Woensdrecht

Wat maakt Kooiduin zo bijzonder?

van techniekschuur tot fantasyroom

Wat gaan we doen? Jouw kind beslist!

Knutsel, verf en maak slijm in het Atelier, voer een toneelstuk op in de Fantasyroom, bouw ingewikkelde constructies met K’nex en lego in de Blueroom, ga tafelvoetballen en biljarten in de Gameroom of kom timmeren en zagen in de techniekschuur. Liever even bijkomen van een drukke schooldag? Zet een muziekje op en rust even uit in de Chillroom. Er is voor ieder wat wils!

buiten op avontuur

In het avontuurlijke bos van Kooiduin kan je kind zich helemaal uitleven: hutten bouwen, verstoppertje spelen, boeven vangen en schatzoeken. Ook is er een groot voetbalveld en zijn er onder meer skelters, fietsen, een basketbalpaal en nog veel meer speelmateriaal!

Toffe workshops

Jongleren heeft connecties met diverse lokale (sport)verenigingen, waar we regelmatig leuke en workshops mee organiseren waar je ook nog wat van leert! Van mountainbiken, graffiti en djembé tot boksen, breakdance en koken! Je kind kan zich van tevoren inschrijven voor een bepaalde workshop. Niks moet, alles mag. De BSO is immers vrije tijd.

Voor wie

Het vervoer van de basisscholen naar de bso locaties wordt door ons geregeld. De vervoerskosten zijn bij het tarief inbegrepen.

ggd-rapport

Bekijk hier het GGD-rapport van Kooiduin.

impressie© 2017 - 2021 Stichting Jongleren Woensdrecht - Privacy Statement - Ontworpen en ontwikkeld door Buro Hugo