Jongleren Woensdrecht

Wat maakt Ratjetoe zo bijzonder?

Chillen, knutselen en sushi verkopen

Terwijl er kleuters in de poppenhoek en het sushi-winkeltje spelen, strijden oudere kids tegen elkaar in een spannend spel op de nintendo of computers van school. Knutselliefhebbers kunnen naar hartenlust hun creativiteit kwijt aan de knutseltafel en met lego worden ingewikkelde objecten gebouwd. Ook kan je kind heerlijk chillen op de kussens van de speelverhoging.

De kids kunnen gebruikmaken van de computers, het handvaardigheidslokaal en de speellokalen van de school. Uiteraard is er ook ruimte om huiswerk te maken. Kortom voor ieder wat wils!

heerlijk buiten spelen

Na schooltijd is het heerlijk om buiten uit te waaien. Daar is het grote speelplein van de basisschool uitermate voor geschikt. Taartjes bakken en kastelen bouwen in de zandbak, fietsen op een zelfbedacht parcours, voetballen, skelteren of tafeltennissen… het kan allemaal! Bovendien is er vlakbij een bos waar we regelmatig met de kinderen rondstruinen en spelen.

toffe workshops

Jongleren heeft connecties met diverse lokale (sport)verenigingen, waar we toffe workshops mee organiseren! Van mountainbiken, graffiti en djembé tot boksen, breakdance en koken! Je kind kan zich van tevoren inschrijven voor een bepaalde workshop. Niks moet, alles mag. De BSO is immers vrije tijd.

voor wie

ggd-rapport

Bekijk hier het GGD-rapport van Ratjetoe.

impressie© 2017 - 2021 Stichting Jongleren Woensdrecht - Privacy Statement - Ontworpen en ontwikkeld door Buro Hugo