Jongleren Woensdrecht

Wat maakt Spetter zo bijzonder?

Van theater tot chillroom

Wat gaan we doen? Jouw kind beslist!

Meedoen met een gezamenlijke activiteit? Of zelf iets verzinnen? Het mag allemaal. Speel een spelletje in de huiskamer, voer een dansvoorstelling op in ons theater, bouw een reusachtige toren in de Jungleroom of ga lekker tutten met poppen en barbies in de Vlinderkamer. Liever creatief? Dan is je kind welkom in ons Atelier! Liever even bijkomen van een drukke schooldag? Je kind kan heerlijk uitrusten met een boekje in de Chillroom. Kortom voor elk wat wils!

Buiten op avontuur

Spetter heeft een grote avontuurlijke buitenruimte. Je kind kan er dammen bouwen bij de waterpomp, wegdromen op de schommel aan de eikenboom, voetballen, crossen over het fietspad en kunstjes vertonen op het klimrek. We gaan ook regelmatig naar het bos; klimmen in de bomen, speurtochten, vlag veroveren en hutten bouwen!

Elke maand een ander thema

Elke maand heeft Spetter een ander thema, waaraan allerlei leuke activiteiten hangen. Op de dag zelf kan je kind ervoor kiezen om wel of niet mee te doen met de thematische activiteiten. Niets is verplicht, het is immers vrije tijd. Bij het thema ‘gezond eten’ maken we bijvoorbeeld lekkere én gezonde hapjes, kweken we onze eigen groentes in de bakken op het balkon en knutselen we met macaroni. Ook in vakanties organiseren we toffe activiteiten en gaan we soms ook op stap.

Voor wie

Het vervoer van de basisscholen naar de BSO-locaties wordt door ons geregeld, de vervoerskosten zijn bij het bso-tarief inbegrepen.

ggd-rapport

Bekijk hier het GGD-rapport van Spetter.

impressie© 2017 - 2021 Stichting Jongleren Woensdrecht - Privacy Statement - Ontworpen en ontwikkeld door Buro Hugo