Jongleren Woensdrecht

Wat maakt Polleke zo bijzonder?

Spelen met leeftijdsgenootjes

Polleke is een prachtig en ruim kinderdagverblijf  met groepen ingedeeld op leeftijd.

0-2 jaar
Er zijn drie baby-dreumes groepen genaamd: Woezel, Pip en Moffel. Je kind krijgt alle rust, geborgenheid en aandacht om de wereld op zijn eigen tempo te ontdekken. Lekker kruipen en rollen in de grondbox. Het voelen, kijken en spelen met speelgoed afgestemd op hun ontwikkelingsfase, maakt de wereld leuk en boeiend.

2 en 3 jaar
Ook de peuters hebben hun eigen groepsruimten; Piertje, Pim en Pom. Je peuter kan zich samen met leeftijdsgenootjes helemaal laten gaan in de speel- en ontdekhoekjes. Koekjes bakken in de huishoek, torens bouwen in de bouwhoek of even rustig een boekje lezen in de leeshoek. In de hal beleven de peuters veel plezier aan klimmen en klauteren, met reuzegrote blokken een huis bouwen of rondrijden met de auto’s.

Buiten op avontuur

Binnen is het heerlijk toeven, maar dé favoriete plek van alle kinderen is toch wel onze grote tuin. Hier spelen we elke dag. Peuters bouwen kastelen in de zandbak, spelen vader en moedertje in het speelhuisje, roetsjen van de glijbaan, schommelen eindeloos en fietsen heerlijk in het rond. Aan de allerkleinsten is ook gedacht: voor hen is er een afgescheiden ruimte met een kruip-grasveld, een zandbak en glijbaan.
Polleke ligt dichtbij het bos dus gaan we daar ook regelmatig wandelen met de kinderen. Op ontdekking in de natuur!

Spelenderwijs op ontdekking

De oudste peuters spelen in de ochtend in de ruimte van bso Spetter. Daar doen we allerlei uitdagende activiteiten en spelletjes met Puk en gaan ze spelenderwijs op ontdekking. Ze leren allerlei nieuwe vaardigheden die straks goed van pas komen. Klaar voor een vliegende start op de basisschool!

ggd-rapport

Bekijk hier het GGD-rapport van Polleke.

impressie© 2017 - 2021 Stichting Jongleren Woensdrecht - Privacy Statement - Ontworpen en ontwikkeld door Buro Hugo