Jongleren Woensdrecht

Wat maakt Duimelotje zo bijzonder?

opvang in brede school Putte

In Putte kan je peuter vanaf 2 jaar naar hartenlust komen spelen bij peuteropvang Duimelotje (voorheen peuterspeelzaal Duimelotje). We vormen samen met bso Ratjetoe en basisschool Op Dreef  brede school Putte. Opvang en onderwijs onder één dak. Het leuke hieraan is dat we regelmatig samen met de school activiteiten doen. Op deze manier kan je kind alvast wennen aan de basisschool en aan de meesters en juffen.

spelend wijs met leeftijdsgenootjes

Met de auto’s spelen of puzzelen aan tafel? Vadertje en moedertje spelen in onze grote huishoek? Met de juf een boekje lezen in de voorleeshoek? Je peuter kan zich samen met leeftijdsgenootjes helemaal laten gaan in de speel- en ontdekhoekjes.

Naast vrij spelen doen we thematische spelletjes en activiteiten met ons beste vriendje Puk. Zo leren we het verschil tussen groot en klein, leren we tellen, benoemen we de kleuren en luisteren we naar elkaar in de kring. Een goede voorbereiding op de basisschool, dus!

elke dag naar buiten!

We gaan elke dag naar buiten! Heerlijk rondrijden op de fietsjes, tractors en in de autootjes. Tikkertje spelen, roetsjen van de glijbaan en kastelen bouwen in de zandbak. Ruimte genoeg! En zit ’t weer even niet mee? Dan kan je peuter zich helemaal uitleven in de gymzaal van school!

ggd-rapport

Bekijk hier het GGD-rapport van Duimelotje.

impressie© 2017 - 2021 Stichting Jongleren Woensdrecht - Privacy Statement - Ontworpen en ontwikkeld door Buro Hugo