Jongleren Woensdrecht

Wat maakt Eigenwijs zo bijzonder?

opvang in de basisschool

In Huijbergen kan je peuter vanaf 2 jaar naar hartenlust komen spelen bij peuteropvang Eigenwijs (voorheen peuterspeelzaal de Blokhut). We zitten samen met basisschool Ste. Marie onder één dak. Het leuke hieraan is dat we vaak samen met de kleuters activiteiten doen. Op deze manier kan je kind alvast wennen aan de basisschool en aan de meesters en juffen.

spelend wijs met leeftijdsgenootjes

Een boekje lezen of puzzelen aan de grote tafel? Vadertje en moedertje spelen in de huishoek? Of torens bouwen met de blokken en rondrijden met de autootjes? Je peuter kan zich samen met leeftijdsgenootjes helemaal laten gaan in de speel- en ontdekhoekjes.

Naast vrij spelen doen we thematische spelletjes en activiteiten met ons beste vriendje Puk. Zo leren we het verschil tussen groot en klein, leren we tellen, benoemen we de kleuren en luisteren we naar elkaar in de kring. Een goede voorbereiding op de basisschool, dus!

elke dag naar buiten!

We gaan elke dag naar buiten! Roetsjen van de glijbaan, racen met de tractor, heerlijk rondjes rijden met de fietsjes of gezellig samenspelen met de kleuters van groep 1 en 2.

ggd-rapport

Bekijk hier het GGD-rapport van Eigenwijs.

impressie© 2017 - 2021 Stichting Jongleren Woensdrecht - Privacy Statement - Ontworpen en ontwikkeld door Buro Hugo