Jongleren Woensdrecht

Wat maakt Olleke Bolleke zo bijzonder?

opvang in Kindcentrum Ossendrecht

In Ossendrecht kan je peuter vanaf 2 jaar naar hartenlust komen spelen bij peuteropvang Olleke Bolleke (voorheen peuterspeelzaal Olleke Boleke). We vormen samen met basisschool de Meulenrakkers, kinderdagverblijf de Bengels en bso de Bende Kindcentrum Ossendrecht. Opvang en onderwijs onder één dak. Het leuke hieraan is dat we regelmatig samen met de school activiteiten doen. Op deze manier kan je kind alvast wennen aan de basisschool en aan de meesters en juffen.

spelend wijs met leeftijdsgenootjes

Met de houten trein spelen of puzzelen aan tafel? Vadertje en moedertje spelen in onze grote huishoek? Of roetsjen van de glijbaan en met de autootjes rijden? Je peuter kan zich samen met leeftijdsgenootjes helemaal laten gaan in de speel- en ontdekhoekjes.

Naast vrij spelen doen we thematische spelletjes en activiteiten met ons beste vriendje Puk. Zo leren we het verschil tussen groot en klein, leren we tellen, benoemen we de kleuren en luisteren we naar elkaar in de kring. Een goede voorbereiding op de basisschool, dus!

elke dag naar buiten!

We gaan elke dag naar buiten! Tikkertje spelen, racen met de tractor, heerlijk rondjes rijden met de fietsjes of zandkastelen bouwen in de zandbak.

ggd-rapport

Bekijk hier het GGD-rapport van Olleke Bolleke.

impressie© 2017 - 2021 Stichting Jongleren Woensdrecht - Privacy Statement - Ontworpen en ontwikkeld door Buro Hugo